Графік роботи:

понеділок - четвер з 8.00 до 17.00, п`ятниця з 8.00 до 16.00

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет міністрів України
ГУДС
Миколаївська обласна державна адміністрація
Міністерство соціальної політики України
Миколаївська обласна рада Координаційний центр з надання правової допомоги Департамент соціального захисту населення

Всеукраїнська конференція Центрів допомоги учасникам антитерористичної операції

Всеукраїнська конференція Центрів допомоги учасникам антитерористичної операції
12 Грудня 2015 р.

12 грудня 2015 року у приміщенні Миколаївської обласної державної адміністрації відбулася Всеукраїнська конференція центрів допомоги учасникам антитерористичної операції, метою якої стало висвітлення  досвіду налагодженої роботи між обласною владою та волонтерами.

Окрім представників Центрів допомоги учасникам АТО зі всієї України, у зустрічі взяли участь голова облдержадміністрації Вадим Меріков, Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, заступник голови облдержадміністрації Оксана Янішевська, директор Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Світлана Вікторівна Янковська, директор департаменту соціального захисту населення Ольга Вікторівна Сивопляс, координатор Центру допомоги учасникам АТО при Миколаївській облдержадміністрації Ольга Малярчук та представники цього центру з різних напрямків.

Відкрила конференцію заступник голови облдержадміністрації Оксана Янішевська, зауваживши, що Миколаївщина має позитивний досвід взаємодії між державними службами та волонтерами і готова їм ділитися.

Ольга Малярчук розповіла про діяльність Центру допомоги учасникам АТО, зазначивши, що завдяки спільній роботі з органами влади вдалося налагодити роботу з демобілізованими та членами їх сімей. Окрім цього розглядалися питання про медичну та психологічну реабілітацію демобілізованих учасників АТО та членів їх сімей, надання пільг та соціальної допомоги, виділення земельних ділянок та оздоровлення дітей.  

  весь список