Графік роботи:

понеділок - четвер з 8.00 до 17.00, п`ятниця з 8.00 до 16.00

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет міністрів України
ГУДС
Миколаївська обласна державна адміністрація
Міністерство соціальної політики України
Миколаївська обласна рада Координаційний центр з надання правової допомоги Департамент соціального захисту населення

Український День родини

Український День родини
4 Липня 2016 р.

Щасливий той, хто щасливий у себе вдома. /Л.М.Толстой/ 

Український День родини відносно молоде свято і святкується з 2012 року. Відповідний Указ Президента України № 1209/2011 «Про відзначення в Україні деяких пам’ятних дат і професійних свят» був підписаний 30 грудня 2011 року. Святкування цього дня має щорічний характер і встановлено на 8 липня.

Сім’я - організована соціальна група,  її представники пов’язані між собою не тільки спільністю побуту, але і взаємною моральною відповідальністю, а також соціальною необхідністю, яка зумовлює потребу суспільства в духовному і фізичному самовідтворенні. Звідси і пішов вислів: сім’я - осередок суспільства.

Сім’я належить до найважливіших суспільних цінностей. Для дитини сім’я – це середовище, де формуються умови його фізичного, психічного, емоційного і інтелектуального розвитку. Для дорослої людини сім’я є джерелом задоволення низки його потреб малим колективом, який висуває до людини різні вимоги.

 Стати успішним в сучасному світі, не завжди означає мати хорошу машину, нерухомість або піднятися по карєрних сходах. В успіху будь-якої людини величезну роль відіграє сімя. І в більшості випадків, вона стає найціннішим подарунком долі для кожного з нас. 

  весь список