Графік роботи:

понеділок - четвер з 8.00 до 17.00, п`ятниця з 8.00 до 16.00

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет міністрів України
ГУДС
Миколаївська обласна державна адміністрація
Міністерство соціальної політики України
Миколаївська обласна рада Координаційний центр з надання правової допомоги Департамент соціального захисту населення

Участь директора Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у підсумковій колегії департаменту соцзахисту

Участь директора Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у підсумковій колегії департаменту соцзахисту
23 Лютого 2016 р.

23 лютого 2016 року у департаменті соціального захисту населення відбулась підсумкова колегія, участь у якій приймали заступник голови облдержадміністрації Оксана Янішевська та директор Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Світлана Вікторівна Янковська.

Під час колегії розглядали питання соціальної роботи 2015 року. Заступник директора департаменту соціального захисту населення Дмитро Розуменко розповів про роботу, яка проводилась для забезпечення підвищення рівня оплати праці та у сфері зайнятості. За його словами, на ринку праці Миколаївської області спостерігаються тенденції щодо підвищення рівня зайнятості та зниження рівня безробіття. Так, за останніми даними у Миколаївській області, за 9 місяців 2015 року чисельність безробітних громадян скоротилась на 1,7 тис. осіб.

За словами заступника директора департаменту соціального захисту населення Таміли Сербульової у 2015 році в Миколаївській області надано різні види державних допомог, субсидій, пільг та компенсацій на загальну суму майже 2,0 млрд. гривень.

Стосовно реалізації сімейної політики в області: на сьогоднішній день зареєстровано 9,2 тис. багатодітних сімей, в яких виховується майже 31 тис. дітей. Під соціальним  супроводом перебувала 1181 сімя, з іншими робота проводилась за карткою отримувача послуг. За результатами наданих послуг завершено роботу з 6461 сімєю, які перебували у складних життєвих обставинах. З іншими робота продовжується. Окрема робота проводилась з демобілізованими військовослужбовцями та їх сімями.

Наприкінці заходу відзначили найкращі установи соціального захисту населення за підсумками роботи 2015 року. Так, диплом та відзнаку департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації вручено:

-    управлінню соціального захисту населення Новоодеської районної державної адміністрації;

- територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Арбузинського району;

-    Баратівському психоневрологічному інтернату;

- Вознесенському районному центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді.

   

  весь список