Графік роботи:

понеділок - четвер з 8.00 до 17.00, п`ятниця з 8.00 до 16.00

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет міністрів України
ГУДС
Миколаївська обласна державна адміністрація
Міністерство соціальної політики України
Миколаївська обласна рада Координаційний центр з надання правової допомоги Департамент соціального захисту населення

У місті Миколаєві пройшла акція до Європейського дня боротьби з торгівлею людьми "Ні торгівлі людьми!"

У місті Миколаєві пройшла акція до Європейського дня боротьби з торгівлею людьми
19 Жовтня 2016 р.

До Європейського дня боротьби з торгівлею людьми 18 жовтня 2016 року Департаментом соціального захисту населення проведено обласну акцію «Ні торгівлі людьми», участь у якій прийняли спеціалісти Миколаївського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді.

З  метою надання ефективної допомоги особам, які постраждали від торгівлі людьми та їх захисту, створено Національний механізм взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми. Особа, яка вважає себе постраждалою від торгівлі людьми, має право звернутися до відповідального підрозділу місцевої державної адміністрації (у Миколаївській області – управління соціального захисту населення, у місті Миколаєві – департамент соціального захисту населення обласної державної адміністрації) з заявою про встановлення статусу особи, яка постраждала від торгівлі людьми, та до органів внутрішніх справ щодо захисту прав і свобод.

 

Особа, якій встановлено статус постраждалої від торгівлі людьми, має право на безоплатне одержання медичної, психологічної, соціальної, правової та іншої необхідної допомоги.

  весь список