Графік роботи:

понеділок - четвер з 8.00 до 17.00, п`ятниця з 8.00 до 16.00

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет міністрів України
ГУДС
Миколаївська обласна державна адміністрація
Міністерство соціальної політики України
Миколаївська обласна рада Координаційний центр з надання правової допомоги Департамент соціального захисту населення

Робота Мобільного консультаційного пункту соціальної роботи Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у Єланецькому районі

Робота Мобільного консультаційного пункту соціальної роботи Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у Єланецькому районі
17 Травня 2017 р.

16 травня 2017 року в рамках роботи Мобільного консультаційного пункту соціальної роботи Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді здійснено виїзд до Єланецького району з метою проведення профілактичної роботи з питань попередження негативних явищ та соціально-небезпечних хвороб серед дітей та молоді в навчальних закладах.

Робота проводилась з учнями 8-11 класів Єланецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та учнями Єланецької гуманітарної гімназії.

До проведення профілактичної роботи залучено лікаря-методиста Миколаївського обласного центра здоров’я – Завірюху Людмилу Михайлівну та лікаря-фтизіатра Миколаївського обласного протитуберкульозного диспансеру – Юліну Оксану Олегівну.

Під час проведення профілактичної роботи спеціалісти розглядали питання формування мотивації до здорового способу життя та профілактики  захворювання на туберкульоз: його симптоматику і діагностику.

Крім цього, з учнями проведено профілактичний захід у формі тренінгу на тему: «Алкоголь: шкідливий вплив на організм людини». 

 

 

  весь список