Графік роботи:

понеділок - четвер з 8.00 до 17.00, п`ятниця з 8.00 до 16.00

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет міністрів України
ГУДС
Миколаївська обласна державна адміністрація
Міністерство соціальної політики України
Миколаївська обласна рада Координаційний центр з надання правової допомоги Департамент соціального захисту населення

Робота Мобільного консультаційного пункту соціальної роботи Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у Березанському районі

14 Березня 2016 р.

14 березня 2016 року в рамках роботи Мобільного консультаційного пункту соціальної роботи Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (далі – МКП) здійснено виїзд в Березанський район з метою проведення профілактичної роботи з питань попередження негативних явищ та соціально - небезпечних хвороб серед дітей та молоді в навчальних закладах. Робота проводилась на базі Березанської загальноосвітньої школи I-III ступенів з учнями 9 - 11 класів.

До роботи залучено практичного психолога Миколаївського обласного центру профілактики та боротьби зі СНІДомБалах Наталю Федорівну та лікаря-фтізіатра Миколаївського обласного протитуберкульозного диспансеру – Грабчук Інну Аркадіївну.

Під час проведення заходу розглядались питання стосовно профілактики захворювань, які передаються статевим шляхом та профілактики негативних явищ, а саме: тютюнопаління, ВІЛ- інфекції, туберкульозу. З учнями 9 – 11 класів окрім лекцій, був проведений відеолекторій на тему «Секрети маніпуляції. Тютюнопаління» з метою підвищення рівня знань про проблему тютюнопаління та його негативні наслідки.

Груповою роботою під час проведення заходу охоплена 41 особа. В результаті роботи учні підвищили рівень знань та отримали нову інформацію з вищезазначених питань. 

  весь список