Графік роботи:

понеділок - четвер з 8.00 до 17.00, п`ятниця з 8.00 до 16.00

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет міністрів України
ГУДС
Миколаївська обласна державна адміністрація
Міністерство соціальної політики України
Миколаївська обласна рада Координаційний центр з надання правової допомоги Департамент соціального захисту населення

Робота Мобільного консультативного пункту соціальної роботи Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у Врадіївському районі

17 Грудня 2015 р.

17 грудня 2015 року в рамках роботи Мобільного консультативного пункту соціальної роботи Миколаївського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді здійснено виїзд до Врадіївського району з метою проведення профілактичної роботи з питань попередження негативних явищ та соціально - небезпечних хвороб серед дітей та молоді в навчальних закладах. Робота проводилась на базі Врадіївської філії Маринівського Аграрного ліцею.

До роботи залучено лікаря Миколаївського обласного центру здоров’я – Завірюху Людмилу Миколаївну, дитячого фтизіатра обласного протитуберкульозного диспансеру – Дзюбенко Наталю Анатоліївну та інспектора поліції у справах дітей Управління превентивної діяльності ГУНП в Миколаївській області – Бойко Наталю Северинівну.

Представники центру здоровя та протитуберкульозного диспансеру проводили бесіду стосовно профілактики негативних явищ: тютюнопаління, наркоманії, ВІЛ-інфекції та профілактики туберкульозу, інспектор поліції у справах дітей виступила з лекцією «Кібербулінг. Адміністративна та кримінальна відповідальність неповнолітніх». Крім цього, спеціалістом центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведений тренінг на тему «Скажемо «НІ!» насиллю» з метою підвищення рівня знань про проблему насилля, його види та негативні наслідки.

  весь список