Графік роботи:

понеділок - четвер з 8.00 до 17.00, п`ятниця з 8.00 до 16.00

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет міністрів України
ГУДС
Миколаївська обласна державна адміністрація
Міністерство соціальної політики України
Миколаївська обласна рада Координаційний центр з надання правової допомоги Департамент соціального захисту населення

Квест для учнів Миколаївського юридичного ліцею

22 Травня 2017 р.

19 травня 2017 року в  Миколаївському юридичному ліцеї Миколаївської міської ради з нагоди відзначення Дня Європи в Україні проведено квест «Я і Європа», організований співробітниками Головного територіального управління юстиції в Миколаївській області.

Також, до проведення заходу залучено Миколаївський обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, відділи профілактики ДТП та ювенальної превенції Управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Миколаївській області, центр безоплатної юридичної допомоги та громадські організації.

Команди-учасники, до складу яких входили учні 9 класів ліцею, мали пройти шість локацій квесту, намагаючись отримати максимальну кількість балів.

На кожній локації учасники показували свої знання у різних галузях права, випробовували навички складання яскравих гасел для соціальної реклами, демонстрували вміння використовувати Правила дорожнього руху на практиці.

 

Наприкінці заходу переможців квесту привітали організатори та вручили майбутнім юристам грамоти і подарунки за активну участь у заході.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  весь список