Графік роботи:

понеділок - четвер з 8.00 до 17.00, п`ятниця з 8.00 до 16.00

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет міністрів України
ГУДС
Миколаївська обласна державна адміністрація
Міністерство соціальної політики України
Миколаївська обласна рада Координаційний центр з надання правової допомоги Департамент соціального захисту населення

«Круглий стіл» з питання протидії торгівлі людьми

«Круглий стіл» з питання протидії торгівлі людьми
26 Липня 2016 р.

З метою підвищення поінформованості громадськості щодо проблеми торгівлі людьми, 26 липня 2016 року відбулося засідання «круглого столу» з питання протидії торгівлі людьми, в якому взяли участь директор Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Янковська С.В., директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Сивопляс О.В., заступник директора департаменту-начальника управління науки, координації діяльності вищої та професійно-технічної освіти і кадрового забезпечення департаменту освіти і науки облдержадміністрації Каськова Г.Л., заступник начальника служби у справах дітей облдержадміністрації Гускін О.А., спеціаліст відділу здорового способу життя обласного центру здоров’я Мартиненко О.В., директор Миколаївського благодійного фонду «Любисток» Пархоменко М.П., представники Миколаївського обласного центру зайнятості, органів виконавчої влади, суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми.

Україна зробила низку важливих кроків для розвитку правової та інституційної бази з протидії торгівлі людьми. Починаючи з 1999 року були прийняті національні програми протидії торгівлі людьми. Зокрема, у лютому цього року затверджена нова Державна соціальна програма протидії торгівлі людьми на період до 2020 року. Програма охоплює всі основні ділянки, що мають стосунок до протидії торгівлі людьми і передбачає участь неурядових та міжнародних організацій у реалізації конкретних заходів.

В області прийнято розпорядження від 08.04.2016 № 124-р «Про забезпечення виконання постанови Кабінету Міністрів України від 24.02.2016 року № 111 «Про затвердження Державної цільової соціальної програми протидії торгівлі людьми на період до 2020 року» в Миколаївській області». 

  весь список