Графік роботи:

понеділок - четвер з 8.00 до 17.00, п`ятниця з 8.00 до 16.00

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет міністрів України
ГУДС
Миколаївська обласна державна адміністрація
Міністерство соціальної політики України
Миколаївська обласна рада Координаційний центр з надання правової допомоги Департамент соціального захисту населення

Круглий стіл «Міцна родина – сильна країна»

Круглий стіл «Міцна родина – сильна країна»
11 Травня 2016 р.

З нагоди відзначення Дня матері та Міжнародного дня сім’ї з метою активізації взаємодії та визначення подальшої співпраці у сфері реалізації державної сімейної політики 11 травня 2016 року в приміщенні облдержадміністрації відбувся «круглий стіл» на тему: «Міцна родина – сильна країна».

Участь у заході приймали директор Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Янковська С.В., начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Капуста М.О., начальник департаменту освіти, науки та молоді Веліховська А.Б., начальник служби у справах дітей облдержадміністрації Осауленко І.Є., кандидат педагогічних наук, доцент Миколаївського національного університету ім. В.О.Сухомлинського Любарська О.М., завідуюча кафедрою мовно-літературної та художньо естетичної освіти обласного інституту післядипломної освіти Гич Г.М.

Під час заходу розглядали питання ролі матері та сім’ї в становленні особистості та житті людини, крім цього завідуюча кафедрою мовно-літературної та художньо естетичної освіти обласного інституту післядипломної освіти Гич Галина Миколаївна провела для учасників «круглого столу» брейнстормінг. 

  весь список