Графік роботи:

понеділок - четвер з 8.00 до 17.00, п`ятниця з 8.00 до 16.00

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет міністрів України
ГУДС
Миколаївська обласна державна адміністрація
Міністерство соціальної політики України
Миколаївська обласна рада Координаційний центр з надання правової допомоги Департамент соціального захисту населення

Колегія департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації з питання соціального захисту інвалідів

20 Травня 2016 р.

20 травня 2016 року у приміщенні Миколаївської  обласної державної адміністрації відбулась колегія департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації з питання соціального захисту інвалідів.

Участь у заході приймали: заступник голови облдержадміністрації; голова постійної комісії Миколаївської обласної ради з питань соціальної політики, охорони здоров’я, материнства, дитинства, розвитку зон відпочинку та туризму; члени колегії департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації; начальники управлінь соціального захисту населення райдержадміністрацій, міських (міст обласного значення) рад; директори територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг); директори центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді області; закладів соціального обслуговування; директори будинків-інтернатів; голови громадських організацій інвалідів.

Мета проведення заходу – оцінка існуючого стану соціального захисту людей з особливими потребами, а також з’ясування проблем і розроблення пропозицій щодо їх вирішення. 

У обговоренні проблемних питань соціального захисту осіб з особливими потребами взяла участь директор Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Янковська Світлана Вікторівна: «Сім’ї, які мають проблеми через інвалідність, не можуть бути залишені без підтримки під приводом «безнадійності», «непоправності», і повинні бути якщо не під соціальним супроводом, то в постійному полі зору соціальних служб. А фахівець із соціальної роботи повинен бути для сім’ї помічником, а для інших служб та установ – менеджером у наданні різних видів допомог та послуг».

 

Під час проведення заходу, у приміщенні облдержадміністрації проходила виставка творчих робіт людей та дітей з особливими потребами, де учасники колегії мали змогу познайомитися з їх творчістю.

  весь список