Графік роботи:

понеділок - четвер з 8.00 до 17.00, п`ятниця з 8.00 до 16.00

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет міністрів України
ГУДС
Миколаївська обласна державна адміністрація
Міністерство соціальної політики України
Миколаївська обласна рада Координаційний центр з надання правової допомоги Департамент соціального захисту населення

Діалогова платформа з питань захисту прав внутрішньо переміщених осіб

Діалогова платформа з питань захисту прав внутрішньо переміщених осіб
28 Липня 2017 р.

26–27 липня 2017 року в ЧНУ ім. Петра Могили відбулася Діалогова платформа з питань захисту прав внутрішньо переміщених осіб (ВПО), участь у якій взяли заступник директора Миколаївського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді Кручинова М.Ю., представники органів соціального захисту населення міста та області, центрів системи безоплатної правової допомоги та представники громадського сектору.

Учасники мали змогу порушити питання щодо стану дотримання прав і свобод переміщених у місцеву громаду громадян України зі Сходу країни та АР Крим.

Другу частину заходу було зосереджено на питанні мобілізації ресурсів місцевої громади в контексті адаптації та інтеграції переселенців. Співробітники ГО «Десяте квітня» представили міжнародні та національні практики підтримки ініціатив як приклад позитивного досвіду вирішення проблем на рівні громади.

Після дискусії було проведено практичні заняття із створення проектів від етапу ідентифікації проблеми до розробки шляхів її вирішення.

 

  весь список