Графік роботи:

понеділок - четвер з 8.00 до 17.00, п`ятниця з 8.00 до 16.00

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет міністрів України
ГУДС
Миколаївська обласна державна адміністрація
Міністерство соціальної політики України
Миколаївська обласна рада Координаційний центр з надання правової допомоги Департамент соціального захисту населення

День соціального партнерства: «Розширення соціальних перспектив для підтримки громади»

2 Червня 2017 р.

1 червня 2017 року миколаївці та гості міста відвідали «Соціальний майданчик», що працював на вулиці Соборній в рамках інформаційної акції обласної служби зайнятості – День соціального партнерства: «Розширення соціальних перспектив для підтримки громади», участь у якій взяли спеціалісти Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Метою заходу було інформування жителів Миколаєва про соціальні послуги, які надаються службою зайнятості, органами місцевої влади, самоврядування, соціальними установами, громадськими організаціями, а також обласним військкоматом та військовими частинами Миколаївського гарнізону.

Під час акції працювали наметові офіси, де надавалися послуги для відвідувачів. Це офіс праці, контракт-офіс, молодіжний, соціальний та правовий офіси, а також тест-офіс.

З нагоди Дня захисту дітей для юних відвідувачів працював «Дитячий майданчик», на якому проходили конкурси на відгадування загадок, декламування віршів про професії та інші. Також діти власноруч створили виставку «Професія моєї мрії», зображуючи свою майбутню професію в інтерактивній формі.

  весь список