Графік роботи:

понеділок - четвер з 8.00 до 17.00, п`ятниця з 8.00 до 16.00

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет міністрів України
ГУДС
Миколаївська обласна державна адміністрація
Міністерство соціальної політики України
Миколаївська обласна рада Координаційний центр з надання правової допомоги Департамент соціального захисту населення

Виїзний прийом директора Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у Снігурівському районі

Виїзний прийом директора Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у Снігурівському районі
25 Серпня 2016 р.

25 серпня 2016 року директор Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Янковська Світлана Вікторівна та директор департаменту соціального захисту населення Сивопляс Ольга Вікторівна провели особистий прийом громадян у Снігурівському районі з роз’ясненнями щодо проблемних питань відповідно до діючого законодавства.

Після прийому громадян директор Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Янковська Світлана Вікторівна разом з директором департаменту соціального захисту населення Сивопляс Ольгою Вікторівною зустрілися із соціальними працівниками територіального центру соціального обслуговування, працівниками управління соціального захисту населення та фахівцями із соціальної роботи Снігурівського району.

 Під час наради розглядали питання активізації роботи з демобілізованими учасниками антитерористичної операції та внутрішньо переміщеними особами. Окрім цього, наголошено на активізації роз’яснювальної роботи щодо призначення субсидій, надання соціальних послуг.

Після наради, Світлана Вікторівна спільно з Ольгою Вікторівною відвідали дитячий будинок сімейного типу Гнатишиних. Під час зустрічі директори спілкувалися з батьками-вихователями, цікавилися справами та проблемами, які виникають у родині.

  весь список