Графік роботи:

понеділок - четвер з 8.00 до 17.00, п`ятниця з 8.00 до 16.00

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет міністрів України
ГУДС
Миколаївська обласна державна адміністрація
Міністерство соціальної політики України
Миколаївська обласна рада Координаційний центр з надання правової допомоги Департамент соціального захисту населення

Участь заступника директора Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у «круглому столі» на тему: Сучасна сім’я. Рівні права та рівні можливості батьків. Шведсько-український досвід.

Участь заступника директора Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у «круглому столі» на тему: Сучасна сім’я. Рівні права та рівні можливості батьків. Шведсько-український досвід.
12 Квітня 2016 р.

12 квітня 2016 року у Центральній міській бібліотеці для дітей  ім. Ш.Кобера і В.Хоменко відбувся «круглий стіл» на тему: «Сучасна сім’я. Рівні права та рівні можливості батьків. Шведсько-український досвід», у якому взяла участь заступник директора Миколаївського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді Кручинова Марина Юріївна.

         З вітальним словом відкрили захід директор Центральної міської бібліотеки для дітей ім. Ш.Кобера і В.Хоменко Семілєт Наталія Вікторівна, міський голова Сенкевич Олександр Федорович та заступник Посла Швеції в Україні Генрік Нурберг.

    Впродовж дня учасники заходу виступали з доповідями та мали змогу ознайомитись із швецькою фотовиставкою «Пазл життя: роль сімї у Швеції».

         Заступник директора Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Кручинова М.Ю. ознайомила присутніх з діяльністю центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді щодо профілактики сімейного неблагополуччя.

         З питанням «Як створити баланс між роботою та сімейним життям: економічна політика щодо сім’ї в Швеції» виступив офіційний представник Шведського агентства соціального страхування з сімейно-економічних питань, член Ради Директорів у справах сім’ї Ніклас Льюфгрен. Голова фонду «Жіноча перспектива», доцент державного університету ім. В.О.Сухомлинського, кандидат педагогічних наук Любарська Ольга Миколаївна доповіла про «Кодекс чоловічих прав і обов’язків. Сімейні метаморфози очима психолога». Завідувач кафедрою мовно-літературної та художньо-естетичної освіти обласного інституту післядипломної освіти, кандидат педагогічних наук Гич Галина Миколаївна провела з учасниками брейнстормінг з питання «Нові ролі батьків. Нові виклики часу».

     Підведення підсумків заходу, разом з учасниками «круглого столу», провела помічник з питань культури, преси і інформації Посольства Швеції в Україні Некрасова Тетяна Анатоліївна.

  весь список