Графік роботи:

понеділок - четвер з 8.00 до 17.00, п`ятниця з 8.00 до 16.00

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет міністрів України
ГУДС
Миколаївська обласна державна адміністрація
Міністерство соціальної політики України
Миколаївська обласна рада Координаційний центр з надання правової допомоги Департамент соціального захисту населення

Участь директора Миколаївського обласного центру СССДМ у засіданні "круглого столу" на тему: "Попередження сексуального насильства над дітьми дошкільного віку в Миколаївській області"

Участь директора Миколаївського обласного центру СССДМ у засіданні
15 Листопада 2017 р.

14 листопада 2017 року в науковій бібліотеці ім. О.Гмирьова до відзначення Європейського дня захисту дітей від сексуальної експлуатації та сексуального насильства (18 листопада 2017 року) в рамках роботи обласного Гендерного центру та за підтримки Ради Європи відбулося засідання «круглого столу» на тему: «Попередження сексуального насильства над дітьми дошкільного віку в Миколаївській області», в якому взято участь директором Миколаївського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді Янковською С.В.

Під час засідання учасниками заходу обговорено питання щодо механізмів втілення заходів з попередження сексуального насильства над дітьми, шляхи вирішення, проблеми та ризики; Ланцаротську Конвенцію в Україні, цілі та імплементацію.

Наприкінці зустрічі учасників ознайомили із заходами в рамках Європейського дня захисту дітей від сексуальної експлуатації та сексуального насильства в Миколаївській області.

  весь список