Графік роботи:

понеділок - четвер з 8.00 до 17.00, п`ятниця з 8.00 до 16.00

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет міністрів України
ГУДС
Миколаївська обласна державна адміністрація
Міністерство соціальної політики України
Миколаївська обласна рада Координаційний центр з надання правової допомоги Департамент соціального захисту населення

Участь директора Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у нараді з питань забезпечення прав дітей

Участь директора Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у нараді з питань забезпечення прав дітей
14 Березня 2016 р.

14 березня 2016 року заступник голови облдержадміністрації Оксана Янішевська провела робочу нараду з питань забезпечення прав дітей у Веселинівському та Березанському районах.

 В нараді прийняли участь директор Миколаївського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді Янковська С.В., директор департаменту соціального захисту населення Сивопляс О.В., начальник служби у справах дітей Ірина Осауленко та представники відповідних служб районів.

 Під час наради аналізували питання охоплення дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування сімейними формами виховання, їх постановку на квартирний облік.

 Оксана Янішевська відзначила, що особливу увагу слід приділити питанню створення фонду соціального житла, так як в обох районах такого фонду не створено.   

  весь список