Графік роботи:

понеділок - четвер з 8.00 до 17.00, п`ятниця з 8.00 до 16.00

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет міністрів України
ГУДС
Миколаївська обласна державна адміністрація
Міністерство соціальної політики України
Миколаївська обласна рада Координаційний центр з надання правової допомоги Департамент соціального захисту населення

Семінар для директорів районних, міських центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та закладів соціального обслуговування Миколаївської області

Семінар для директорів районних, міських центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та закладів соціального обслуговування Миколаївської області
11 Грудня 2015 р.

 10 – 11 грудня 2015 року у приміщенні Миколаївського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді відбувся обласний семінар на тему: «Підготовка спеціалістів центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді щодо здійснення соціальної підтримки осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», в рамках якого була проведена методична нарада директорів центрів.

У семінарі приймали участь директории та їх заступники 24-х центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді Миколаївської області, директор обласного центру соціально-психологічної допомогиГубарєва С.Є. та директор обласного центру ресоціалізації наркозалежної молодіСоловйов Ю.М. Захід відкрила директор Миколаївського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді Світлана Вікторівна Янковська, розглянувши питання  основних пріоритетів діяльності центрів щодо здійснення соціальної роботи з сімями, дітьми та молоддю.

Під час проведення наради обговорювали питання організації роботи закладів соціального обслуговування щодо надання соціальних послуг клієнтам, аналізували кадрове забезпечення центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, їх основні напрямки діяльності та проблемні питання.

 

  весь список