Графік роботи:

понеділок - четвер з 8.00 до 17.00, п`ятниця з 8.00 до 16.00

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет міністрів України
ГУДС
Миколаївська обласна державна адміністрація
Міністерство соціальної політики України
Миколаївська обласна рада Координаційний центр з надання правової допомоги Департамент соціального захисту населення

Робота Мобільного консультаційного пункту соціальної роботи Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у Веселинівському районі

Робота Мобільного консультаційного пункту соціальної роботи Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у Веселинівському районі
25 Травня 2017 р.

24 травня 2017 року в рамках роботи Мобільного консультаційного пункту соціальної роботи Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді здійснено виїзд до Веселинівського району з метою проведення профілактичної роботи з питань попередження негативних явищ та соціально-небезпечних хвороб серед дітей та молоді в навчальних закладах. Робота проводилась з учнями 7-10 класів Широколанівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та учнями 1-9 класів Новокатеринівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

До проведення профілактичної роботи залучено лікаря-методиста Миколаївського обласного центра здоров’я – Завірюху Людмилу Михайлівну та завідувача виставкового центру Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Миколаївській області – Щербину Ларису Юріївну.

Під час проведення профілактичної роботи спеціалісти розглядали питання формування мотивації до здорового способу життя та безпечної поведінки у повсякденному житті.

Крім цього, з учнями проведено профілактичний захід у формі тренінгу на тему: «Розвиток життєвих навичок: що потрібно знати про торгівлю людьми». 

 

 

 

 

 

  весь список