Графік роботи:

понеділок - четвер з 8.00 до 17.00, п`ятниця з 8.00 до 16.00

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет міністрів України
ГУДС
Миколаївська обласна державна адміністрація
Міністерство соціальної політики України
Миколаївська обласна рада Координаційний центр з надання правової допомоги Департамент соціального захисту населення

Робота Мобільного консультаційного пункту соціальної роботи Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у Снігурівському районі

Робота Мобільного консультаційного пункту соціальної роботи Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у Снігурівському районі
21 Жовтня 2016 р.

21 жовтня 2016 року здійснено виїзд до Снігурівського району з метою проведення профілактичної роботи з питань попередження негативних явищ та соціально-небезпечних хвороб серед дітей та молоді в навчальних закладах.

Робота проводилась з учнями 5 - 11 класів Снігурівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 та Снігурівської районної гімназії.

До проведення профілактичної роботи залучено лікаря-нарколога Миколаївського обласного наркологічного диспансеру – Оленеву Ларису Леонідівну, завідувача виставкового центру Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у Миколаївській області – Щербину Ларису Юріївну, старшого інспектора Ювенальної Превенції Снігурівського ВП ГУНП в Миколаївській області – Сироєжко Марію Василівну, практичного психолога Миколаївського обласного центру з профілактики та боротьби зі СНІДом – Черняєву Юлію Анатоліївну.

Під час проведення роботи з учнями розглядались питання пожежної безпеки та дій, при виявленні вибухонебезпечних предметів і таких, що на них схожі, профілактики ВІЛ/СНІДу, зловживання алкоголем та наркотиками.

Інспектором Ювенальної Превенції проведено бесіду з питання адміністративної та кримінальної відповідальності за скоєння різних видів правопорушень.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  весь список