Графік роботи:

понеділок - четвер з 8.00 до 17.00, п`ятниця з 8.00 до 16.00

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет міністрів України
ГУДС
Миколаївська обласна державна адміністрація
Міністерство соціальної політики України
Миколаївська обласна рада Координаційний центр з надання правової допомоги Департамент соціального захисту населення

Робота Мобільного консультаційного пункту соціальної роботи Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у оздоровчому таборі

Робота Мобільного консультаційного пункту соціальної роботи Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у оздоровчому таборі
7 Червня 2016 р.

07 червня 2016 року в рамках роботи Мобільного консультаційного пункту соціальної роботи Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді здійснено виїзд до Березанського району (с. Рибаківка) з метою проведення профілактичної роботи з питань попередження негативних явищ та соціально - небезпечних хвороб серед дітей та молоді в дитячих оздоровчих таборах. Робота проводилась у дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Алий парус».

До роботи залучено лікаря-нарколога Миколаївського обласного наркологічного диспансеру – Оленеву Ларису Леонідівну, інспектора ЮЛ Ленінського ОЛ Головного управління Національної поліції в Миколаївській області – Прибиш Вікторію Леонідівну та лікаря-фтизіатра  Миколаївського обласного протитуберкульозного диспансеру – Грабчук Інну Аркадіївну.

Під час проведення заходу розглядались питання зловживання алкоголю і наркотичних речовин, боротьби з туберкульозом, а також профілактики правопорушень та злочинів. Крім лекцій, з учнями проведено бесіду на тему «Права дитини».

Груповою роботою під час проведення заходу охоплено 97 осіб.

  

  весь список