Графік роботи:

понеділок - четвер з 8.00 до 17.00, п`ятниця з 8.00 до 16.00

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет міністрів України
ГУДС
Миколаївська обласна державна адміністрація
Міністерство соціальної політики України
Миколаївська обласна рада Координаційний центр з надання правової допомоги Департамент соціального захисту населення

Робота Мобільного консультаційного пункту соціальної роботи Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у м. Очаків

Робота Мобільного консультаційного пункту соціальної роботи Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у м. Очаків
21 Липня 2017 р.

20 липня 2017 року в рамках роботи Мобільного консультаційного пункту соціальної роботи Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді здійснено виїзд до міста Очаків з метою проведення профілактичної роботи з питань попередження негативних явищ та соціально-небезпечних хвороб серед дітей та молоді в оздоровчих закладах. Робота проводилась на учбовій фізкультурно-спортивній базі «Динамо».

До проведення профілактичної роботи залучено завідувача виставкового центру Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Миколаївській області – Щербину Ларису Юріївну, головного спеціаліста Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області – Перебийніс Світлану Валеріївну, інспектора Ювенальної Превенції сектору превенції Очаківського ВП  Головного управління Національної поліції у Миколаївській області – Хаюк Наталію Петрівну та лікаря-методиста Миколаївського обласного центру здоровя – Завірюху Людмилу Михайлівну.

Під час проведення профілактичної роботи спеціалісти розглядали питання профілактики соціально-небезпечних хвороб та здорового способу життя, правову відповідальність неповнолітніх, правила поведінки у повсякденному житті, також розглянули питання літніх небезпек, правил поводження на воді, прав людини та їх захист.

 

 

 

  весь список