Графік роботи:

понеділок - четвер з 8.00 до 17.00, п`ятниця з 8.00 до 16.00

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет міністрів України
ГУДС
Миколаївська обласна державна адміністрація
Міністерство соціальної політики України
Миколаївська обласна рада Координаційний центр з надання правової допомоги Департамент соціального захисту населення

Робота Мобільного консультаційного пункту соціальної роботи Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у Кривоозерському районі

Робота Мобільного консультаційного пункту соціальної роботи Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у Кривоозерському районі
12 Травня 2017 р.

11 травня 2017 року в рамках роботи Мобільного консультаційного пункту соціальної роботи Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді здійснено виїзд до Кривоозерського району з метою проведення профілактичної роботи з питань попередження негативних явищ та соціально-небезпечних хвороб серед дітей та молоді в навчальних закладах. Робота проводилась з учнями 7 - 9 класів Кривоозерської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 та учнями Кривоозерського професійного аграрного ліцею.

До проведення профілактичної роботи залучено лікаря-методиста Миколаївського обласного центра здоров’я – Завірюху Людмилу Михайлівну, лікаря-фтизіатра Миколаївського обласного протитуберкульозного диспансеру – Колодич Анастасію Миколаївну  та начальника караулу 18 ДПРУ Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Миколаївській області – Захарченко Вячеслава Олександровича.

Під час проведення профілактичної роботи спеціалісти розглядали питання формування мотивації до здорового способу життя, профілактики  захворювання на туберкульоз та техніку безпеки під час прогулянок у лісі та на водних обєктах.

Крім цього, з учнями проведено профілактичний захід на тему: «Шкідливі звички та їх негативний вплив на організм людини». 

 

 

 

 

 

 

 

 

  весь список