Графік роботи:

понеділок - четвер з 8.00 до 17.00, п`ятниця з 8.00 до 16.00

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет міністрів України
ГУДС
Миколаївська обласна державна адміністрація
Міністерство соціальної політики України
Миколаївська обласна рада Координаційний центр з надання правової допомоги Департамент соціального захисту населення

Робота Мобільного консультаційного пункту соціальної роботи Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у Березанському районі (с. Рибаківка)

Робота Мобільного консультаційного пункту соціальної роботи Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у Березанському районі (с. Рибаківка)
19 Липня 2017 р.

18 липня 2017 року в рамках роботи Мобільного консультаційного пункту соціальної роботи Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді здійснено виїзд до Березанського району (с. Рибаківка) з метою проведення профілактичної роботи з питань попередження негативних явищ та соціально-небезпечних хвороб серед дітей та молоді в оздоровчих закладах.

Робота проводилась у дитячому оздоровчому таборі «Колос».

До проведення профілактичної роботи залучено завідувача виставкового центру Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Миколаївській області – Щербину Ларису Юріївну, головного спеціаліста відділу систематизації законодавства, правової роботи та правової освіти – Шульгу Юлію Анатоліївну, інспектора сектору Ювенальної Превенції Управління превентивної діяльності головного управління Національної поліції у Миколаївській області – Гончарука Івана Миколайовича.

Під час проведення профілактичної роботи спеціалісти розглядали питання профілактики соціально-небезпечних хвороб та здорового способу життя, попередження адміністративних правопорушень серед неповнолітніх, також розглянули питання літніх небезпек, правил поводження на воді та прав дітей при спілкуванні з поліцією.

 

 

 

  весь список