Графік роботи:

понеділок - четвер з 8.00 до 17.00, п`ятниця з 8.00 до 16.00

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет міністрів України
ГУДС
Миколаївська обласна державна адміністрація
Міністерство соціальної політики України
Миколаївська обласна рада Координаційний центр з надання правової допомоги Департамент соціального захисту населення

Робота Мобільного консультаційного пункту соціальної роботи Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у Березанському районі

Робота Мобільного консультаційного пункту соціальної роботи Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у Березанському районі
13 Червня 2017 р.

12 червня 2017 року в рамках роботи Мобільного консультаційного пункту соціальної роботи Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді здійснено виїзд до Березанського району (с. Рибаківка) з метою проведення профілактичної роботи з питань попередження негативних явищ та соціально-небезпечних хвороб серед дітей та молоді в оздоровчих закладах. Робота проводилась у дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Алий парус».

До проведення профілактичної роботи залучено лікаря-методиста Миколаївського обласного центру здоров’я – Бабій Тетяну Григорівну, завідувача виставкового центру Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Миколаївській області – Щербину Ларису Юріївну, психолога Миколаївського обласного центру паліативної допомоги та інтегрованих послуг – Черняєву Юлію Анатоліївну та головного спеціаліста відділу систематизації законодавства, правової роботи та правової освіти – Шульгу Юлію Анатоліївну.

Під час проведення профілактичної роботи спеціалісти розглядали питання профілактики куріння, алкоголізму та наркоманії, профілактики ВІЛ-інфекції, також розглянули питання літніх небезпек, прав дітей при спілкуванні з поліцією.

Крім цього, з учнями проведено профілактичний захід у формі тренінгу на тему: «Профілактика шкідливих звичок». 

 

 

 

 

 

  весь список