Графік роботи:

понеділок - четвер з 8.00 до 17.00, п`ятниця з 8.00 до 16.00

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет міністрів України
ГУДС
Миколаївська обласна державна адміністрація
Міністерство соціальної політики України
Миколаївська обласна рада Координаційний центр з надання правової допомоги Департамент соціального захисту населення

Проведення заходів щодо відзначення Дня Матері та Всесвітнього Дня сім’ї у Братському районі

Проведення заходів щодо відзначення Дня Матері та Всесвітнього Дня сім’ї у Братському районі
13 Травня 2016 р.

13 травня 2016 року в Братському районному будинку культури проведено захід, присвячений Дню Матері та Всесвітньому Дню сім’ї. Всіх присутніх матерів, Матерів-героїнь, багатодітних матерів, матерів-опікунів та піклувальників, а також матерів та дружин демобілізованих учасників АТО, з цими святами привітали Братський селищний голова Єгор Кравець та заступник начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Андрій Силенко. В заході, також, взяли участь голова районної ради Тамара Фесько та перший заступник голови райдержадміністрації Антоніна Шарата.

Братським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з відділом освіти, молоді та спорту Братської райдержадміністрації були вручені кожній з мам обереги. Оплесками зал зустрів повідомлення про те, що Указом Президента України від 7 травня 2016 року №198/2016 почесне звання «Мати-героїня» присвоєно жінці, яка виховує 6 дітей: 2 сина та 4 доньки та працює на посаді директора Улянівської ЗОШ І-ІІ ступенів, Неонілі Степанівні Котюзі.

Учасники художньої самодіяльності будинку культури, будинку школярів та початкової школи привітали всіх присутніх мам чудовим концертом. Районним народним історико-краєзнавчим музеєм ім. М.Радкевича була проведена презентація виставки робіт учнів дитячої школи мистецтв «Серце мами завжди з нами». 

 

  весь список