Графік роботи:

понеділок - четвер з 8.00 до 17.00, п`ятниця з 8.00 до 16.00

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет міністрів України
ГУДС
Миколаївська обласна державна адміністрація
Міністерство соціальної політики України
Миколаївська обласна рада Координаційний центр з надання правової допомоги Департамент соціального захисту населення

«Оцінка потреб дитини та її сім’ї. Соціальна підтримка сімей з дітьми внутрішньо переміщених осіб, поранених, загиблих, учасників АТО»: тематичний семінар для фахівців із соціальної роботи

«Оцінка потреб дитини та її сім’ї. Соціальна підтримка сімей з дітьми внутрішньо переміщених осіб, поранених, загиблих, учасників АТО»: тематичний семінар для фахівців із соціальної роботи
24 Жовтня 2016 р.

З 19 по 21 жовтня 2016 року у приміщенні Миколаївського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій відбувся тематичний короткотерміновий семінар на тему: «Оцінка потреб дитини та її сім’ї. Соціальна підтримка сімей з дітьми внутрішньо переміщених осіб, поранених, загиблих, учасників АТО» для фахівців із соціальної роботи центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

У семінарі брали участь заступник директора Миколаївського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді Кручинова М.Ю., начальник відділу методичного забезпечення соціальної роботи Миколаївського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді Гайдай Наталя Анатоліївна, кандидат педагогічних наук, доцент Миколаївського національного університету ім. В.О.Сухомлинського Докторович М.О., кандидат психологічних наук, старший викладач Миколаївського національного  університету ім. В.О.Сухомлинського Мороз Руслана Анатоліївна, психолог вищої категорії Номировська Галина Миколаївна.

Під час семінару учасники ознайомились з питанням оцінки потреб у наданні соціальних послуг сім’ям/особам, які перебувають у складних життєвих обставинах, особливості консультування таких сімей/осіб; налагодження ефективної співпраці соціальних працівників із сім’ями вимушених переселенців; наданням психологічної допомоги учасникам АТО та їх сім’ям, техніки арт-терапії з травмованою дитиною та вправи з дітьми різного віку на зняття стресу. Крім цього, розглянуто питання профілактики емоційного вигорання та професійної деформації у фахівців із соціальної роботи.

 

 

 

 

 

 

                                          

  

 

 

 

  весь список