Графік роботи:

понеділок - четвер з 8.00 до 17.00, п`ятниця з 8.00 до 16.00

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет міністрів України
ГУДС
Миколаївська обласна державна адміністрація
Міністерство соціальної політики України
Миколаївська обласна рада Координаційний центр з надання правової допомоги Департамент соціального захисту населення

Міжнародний "круглий стіл" на тему: "Сучасні тенденції формування професійної компетентності службовців публічної влади"

Міжнародний
12 Липня 2017 р.

11 липня 2017 року відбувся «круглий стіл» на тему: «Сучасні тенденції формування професійної компетентності службовців публічної влади», який відвідали Голова Миколаївської обласної ради Вікторія Москаленко та перший заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Бонь.

Організатором заходу виступив Миколаївський обласний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій за сприяння Миколаївської обласної ради та облдержадміністрації.

Участь у роботі «круглого столу» взяли директор Миколаївського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді – Янковська С.В., керівники державних установ та органів місцевого самоврядування області, викладачі Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації, представники громадськості, науковці. У процесі роботи був налагоджений відеозв’язок з представниками центрів підвищення кваліфікації Івано-Франківської, Чернігівської та Запорізької областей, фахівцями з Польщі.

Мета заходу полягає у підвищенні професійної компетентності публічних службовців у сучасних умовах, обміні досвідом роботи у системі підготовки та підвищення кваліфікації управлінських кадрів та формуванні практичних рекомендацій щодо шляхів підвищення ефективності державного управління.

Учасники Міжнародного «круглого столу» заслухали та обговорили доповіді та виступи з питань стратегії реформування державного управління, сучасної кадрової політики у системі публічної служби, підготовки та підвищення кваліфікації посадовців за сучасними стандартами.

 

  весь список