Графік роботи:

понеділок - четвер з 8.00 до 17.00, п`ятниця з 8.00 до 16.00

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет міністрів України
ГУДС
Миколаївська обласна державна адміністрація
Міністерство соціальної політики України
Миколаївська обласна рада Координаційний центр з надання правової допомоги Департамент соціального захисту населення

Круглий стіл та тему: «Протидія насильству в сім’ї» в Миколаївському інституті права НУ «ОЮА»

Круглий стіл та тему: «Протидія насильству в сім’ї» в Миколаївському інституті права НУ «ОЮА»
30 Листопада 2017 р.

29 листопада 2017 року у Миколаївському інституті права НУ «ОЮА» в рамках проведення Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» відбувся круглий стіл на тему: «Протидія насильству в сім’ї».

     Організаторами зустрічі виступили Головне територіальне управління юстиції у Миколаївській області та Координаційна рада молодих юристів при ГТУЮ у Миколаївській області.

У заході взяли участь заступник директора Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та представники Управління юстиції у Миколаївській області, Координаційної ради молодих юристів, Першого та Другого миколаївських місцевих центрів з надання БВПД, департаменту соціального захисту населення Миколаївської ОДА, Управління Національної поліції у Миколаївській області, служби у справах дітей, Миколаївського інституту права НУ «ОЮА», НУК ім. Адмірала Макарова та громадських організацій, які захищають інтереси громадян, постраждалих від насильства.

Учасниками круглого столу в рамках національного правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» заплановано проведення спільних інформаційних роз’яснювальних заходів для громадян різних категорій з метою підвищення обізнаності населення України з питань попередження насильства в сім’ї, жорсткого поводження з дітьми, формування свідомості всіх верств населення щодо нетерпимого ставлення до насильства.

 

 

  весь список