Графік роботи:

понеділок - четвер з 8.00 до 17.00, п`ятниця з 8.00 до 16.00

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет міністрів України
ГУДС
Миколаївська обласна державна адміністрація
Міністерство соціальної політики України
Миколаївська обласна рада Координаційний центр з надання правової допомоги Департамент соціального захисту населення

«Круглий стіл» присвячений відзначенню Всеукраїнського дня боротьби із захворюванням на туберкульоз

 «Круглий стіл» присвячений відзначенню Всеукраїнського дня боротьби із захворюванням на туберкульоз
14 Березня 2017 р.

14 березня 2017 року директором Миколаївського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді взято участь у засіданні «круглого столу» по координації дій з виконання заходів, присвячених відзначенню Всеукраїнського дня боротьби із захворюванням на туберкульоз 24.03.2017 року, та проведенню місячника боротьби з туберкульозом у Миколаївській області з 20.03 – 20.04. 2017 року.

Також, участь у засіданні «круглого столу» брали представники управління охорони здоров’я Миколаївської облдержадміністрації та Миколаївської міської ради, обласного Центру здоров’я, Миколаївського обласного протитуберкульозного диспансеру, департаменту освіти Миколаївської облдержадміністрації, департаменту соціального захисту населення Миколаївської облдержадміністрації та громадських організацій.

Під час проведення «круглого столу» учасники обговорили проведення заходів, присвячених відзначенню Всеукраїнського дня боротьби із захворюванням на туберкульоз, та проведення місячника боротьби з туберкульозом у Миколаївській області.

Директор Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Янковська Світлана Вікторівна зазначила, що Центром планується:

- проведення анкетування з метою вивчення рівня знань про туберкульоз та виявлення рівня інформованості щодо профілактичних заходів серед населення Миколаївської області;

- виготовлення та розповсюдження інформаційно-просвітницької продукції серед населення  м. Миколаїв щодо профілактики захворювання на туберкульоз;

- в рамках роботи обласного Мобільного консультаційного пункту заплановано виїзди в райони Миколаївської області із залученням спеціалістів Миколаївського обласного протитуберкульозного диспансеру з метою проведення групових заходів з вищезазначеної тематики на базі лікарень, навчальних закладів, сільських/селищних рад;

- висвітлення на веб-сайті Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді інформації щодо захворювання та профілактики туберкульозу.

  весь список